Olej kokosowy(tłuszcz palmowy) można wykorzystywać do smażenia i pieczenia. Jest prawie bezzapachowy a więc jego użycie nie wpływa na smak i zapach przygotowywanych potraw, często stanowi bazę do sporządzania wegetariańskiego smalcu. Używany do masażu ciała lub jako dodatek do kosmetyków przy bardzo suchej i pękającej skórze. Stosowany w preparatach do pielęgnacji suchych i zniszczonych włosów.
Produkt rolnictwa ekologicznego
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...